Corona melding

Gepubliceerd op 27 maart 2020 om 17:59

Heel Nederland blijft de komende weken thuis. Over een tijd is de kans zelfs groot dat Nederland in totale Lock-Down gaat. Zoals iedereen wellicht heeft gemerkt is in Nederland grote chaos ontstaan bij winkels en supermarkten. Er wordt massaal gehamsterd door de consument waardoor veel producten voor een lange tijd niet meer in de schappen liggen. De gevolgen hiervan zijn erg vervelend.


Een oplossing voor het hamster probleem is je spullen online bestellen! Zo krijg je gegarandeerd je producten in handen en is er geen massale aanslag op de overbelastende supermarkten. Het grootste voordeel is dat je thuis kan blijven zodat jij en je familie geen risico lopen om het Corona virus op te lopen.


Wij van ‘Sup Brush willen iedereen in deze tijden op de best mogelijke manier helpen! Via onze website kan je een abonnement afsluiten, zodat jij jouw tandenborstel altijd op tijd en veilig door je brievenbus krijgt. Want zeg nou eerlijk, wie kan nou zonder een schone tandenborstel? Jij hebt een zorg minder en wij zijn blij je te helpen.


Stay safe, stay inside alle liefde van team ‘Sup Brush

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.