Op deze pagina bevindt zich het laatste nieuws over alles rondom 'Sup Brush. Dit zijn onder andere blogpost over verschillende duurzame onderwerpen en het laatste nieuws! Houdt deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws en volg ons op social media via de onderstaande buttons om sneller op de hoogste te zijn van het laatste nieuws en de laatste acties van ons.

Het laatste 'Sup Brush nieuws

Kiezen voor bamboe? Lees hier waarom

Bamboe kan gemiddeld tussen de 1 en 5 jaar geoogst worden. De meeste soorten hardhouten, zoals mahonie en eiken kunnen pas geoogst worden na 40 jaar. Voor de productie van bamboe is dus een veel kleiner oppervlak nodig om evenveel te produceren als hardhouten. Op deze manier kunnen we ontbossing tegengaan en de huidige bossen beschermen.

Lees meer »

'Sup Brush bezorgt CO2 vrij!

Bestel bij ons je tandenborstels geheel CO2-vrij. CO2 uitstoot is schadelijk voor het milieu en zorgt ervoor dat de aarde opwarmt. De opwarming van de aarde leidt tot smeltende poolkappen en drastische veranderingen in de natuur. Wij compenseren al onze co2 uitstoot door te doneren aan Treesforall. Treesforall zet zicht al 20 jaar in voor het beschermen en aanplanten van bossen. Deze bossen zetten CO2 om in hout. Waardoor de CO2 in de lucht word verminderd. Daarnaast worden er voor de productie van de ‘Sup Brush geen bomen gekapt maar bamboe.

Lees meer »

De 'Sup Brush poetst als een tandenborstel die u gewend bent

Het team van ‘Sup Brush heeft na lang onderzoek eindelijk de beste bamboe tandenborstel samengesteld. De handvatten zijn gemaakt van 100% bamboe en de borstels zijn BPA vrij. Ook heeft de tandenborstel FSD certificatie. Volgens ons testpanel poetst de bamboe tandenborstel even goed als een tandenborstel van plastic en is ook enorm duurzaam.

Lees meer »

Corona melding

Heel Nederland blijft de komende weken thuis. Over een tijd is de kans zelfs groot dat Nederland in totale Lock-Down gaat. Zoals iedereen wellicht heeft gemerkt is in Nederland grote chaos ontstaan bij winkels en supermarkten. Er wordt massaal gehamsterd door de consument waardoor veel producten voor een lange tijd niet meer in de schappen liggen. De gevolgen hiervan zijn erg vervelend.

Lees meer »

Voor vragen of opmerkingen stuur een mail naar: info@supbrush.nl

Indien u telefonisch contact met ons op wilt nemen vindt u de contactinformatie op de pagina 'Over ons'.