Kies uw 'Sup Brush abonnement 

Kies hier uw type abonnement. Koopt u alleen voor uzelf een tandenborstel of gelijk voor het hele gezin? Bij 'Sup Brush is het allemaal mogelijk!

 

De prijzen zijn per drie maanden en inclusief verzending. Meer informatie over de pakketsamenstelling vindt u in de product beschrijving wanneer u een bepaald pakket selecteert. 

Abonnementen

'Sup Brush biedt een uniek concept aan waarbij u een abonnement op uw tandenborstel kan afsluiten. Door een abonnement af te sluiten vergeet u nooit meer om uw tandenborstel op tijd te vervangen. Uit onderzoek blijkt dat drie maanden de ideale termijn is om een tandenborstel te vervangen. Veel mensen slaan dit advies echter af, of vergeten simpelweg hun tandenborstel te vervangen. Hierdoor wordt er niet alleen gepoetst met een versleten borstel, maar is het ook ontzettend slecht voor de mondhygiëne door alle bacteriën die in de loop van tijd op de borstel gaan zitten.

Door een 'Sup Brush abonnement heeft u dus altijd een schone borstel in huis. Ook scheelt het een grote moeite doordat er nooit meer aan gedacht hoeft te worden om een nieuwe borstel te kopen. Wij helpen u er namelijk aan herinneren om uw tandenborstel te vervangen. Tegelijk strijdt u samen met ons tegen plastic vervuiling door te poetsen met een bamboe tandenborstel.

Onderstaand vindt u verschillende abonnementen, die u helemaal naar uw behoeften en wensen kunt kiezen. Iedere drie maanden ontvangt u de tandenborstel(s). Het abonnement is ten alle tijden opzegbaar.

Indien u een op maat gemaakt pakket wilt bestellen afgestemd op uw wensen en behoeften is dit ook mogelijk. Samenstelling, levertermijn en prijs zullen hiermee voor u op maat gemaakt worden. Stuur een mail naar: info@supbrush.nl en vermeld hierbij uw gewenste pakketsamenstelling. Wij zullen bij het pakket een prijs op maat maken.

 


P.S. Het pakket is per kwartaal opzegbaar.

 


Voor vragen of opmerkingen stuur een mail naar: info@supbrush.nl

Indien u telefonisch contact met ons op wilt nemen vindt u de contactinformatie op de pagina 'Over ons'.